Nasz Klient to prestiżowa sieć hotelowa, działająca na terenie Polski Południowej. Jej wizytówką jest jakość usług świadczonych dla swoich klientów. Specjalizuje się w obsłudze Klienta konferencyjnego, a także turystycznego. Do swojego hotelu, jednego z najlepiej położonych hoteli w turystycznej miejscowości w tym regionie, wyznaczającego trendy w hotelarstwie, poszukuje eksperta na stanowisko:

Kierownik gastronomii – hotel pow. 500 gości

Opis stanowiska:

  • Osoba na tym stanowisku będzie odpowiedzialna za efektywne zarządzanie całością usług gastronomicznych w obiekcie, dbałość o najwyższą jakość oferty gastronomicznej i utrzymywanie obsługi Klienta na najwyższym poziomie,
  • Nadzorowanie pracy personelu pracującego w dziale F&B (ok. 35 osób) obsługującego 5 punktów gastronomicznych: restauracja, kawiarnie, karczma, etc.,
  • Współtworzenie budżetów, praca z raportami finansowymi, planami, budżetami, KPI,
  • Współpraca z Dyrektorem Hotelu przy realizacji założeń finansowych Działu F&B,
  • Rekrutacja i szkolenia pracowników,
  • Ustalanie grafików i rozliczanie czasu pracy podległych pracowników,
  • Zarządzanie i kontrola stanów magazynowych oraz koordynacja zewnętrznych dostawców cateringu,
  • Koordynacja współpracy z dostawcami, negocjacja warunków dostaw,
  • Nadzór nad przestrzeganiem polityki kosztowej zgodnie z założonym budżetem (Food Cost),
  • Nadzór nad przestrzeganiem standardów obsługi gości,
  • Wystawianie dokumentów sprzedaży, przygotowywanie raportów etc.,
  • Wsparcie Dyrektora Hotelu w bieżącej działalności obiektu.

Wymagania:

  • Osoba na tym stanowisku powinna posiadać doświadczenie w pracy na podobnym stanowisku ok. 4 lat,
  • Doświadczenie na podobnym stanowisku w obiektach hotelowych powyżej 200 pokoi,
  • Doświadczenie w pracy ze standardami HACCP,
  • Doświadczenie w przygotowywaniu ofert gastronomiczno-konferencyjnych oraz w obszarze kontroli, jakości a także gospodarki magazynowej,
  • Umiejętności komunikacyjne i interpersonalne,
  • Osobowość Lidera, wysokie wartości etyczne przy współpracy z zespołem, umiejętność motywowania pracowników,
  • Silne umiejętności organizacyjne i kierownicze,
  • Dyspozycyjność,
  • Kompetencje do zarządzania swoim czasem i czasem podwładnych,
  • Umiejętności komputerowe (MS Office),
  • Mile widziane kursy barmańskie, baristyczne, sommelierskie, kelnerskie, managerskie etc.

Oferujemy:

  • Atrakcyjne warunki zatrudnienia,
  • Pracę w profesjonalnym, zgranym zespole pasjonatów,
  • Możliwość rozwoju zawodowego.
  • Numer referencyjny oferty

    KG-21

  • Kraj: Polska
  • Województwo: śląskie
  • Miasto:
  • Typ pracy: Stała
  • Aplikuj na adres e-mail konsultata
  • Ewa Sadło
  • Manager ds. Rekrutacji
  • e.sadlo@jobfinder.pl
  • 693800877
  • UWAGA! Prosimy o dodanie numeru referencyjnego w tytule "KG-21" z dopiskiem: "Wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych zawartych w mojej ofercie pracy dla potrzeb niezbędnych do realizacji procesu rekrutacji (zgodnie z Ustawą z dnia 29.08.1997 roku o Ochronie Danych Osobowych; tekst jednolity: Dz. U. z 2002r. Nr 101, poz. 926 ze zm.)."


ZAUFALI NAM

software

tehand

salamander

herbalife

jt

mercator

ofiz

Używamy plików cookies, aby ułatwić Ci korzystanie z naszego serwisu oraz do celów statystycznych. Jeśli nie blokujesz tych plików, to zgadzasz się na ich użycie oraz zapisanie w pamięci urządzenia. Pamiętaj, że możesz samodzielnie zarządzać cookies, zmieniając ustawienia przeglądarki. Więcej informacji jest dostępnych na stronie Wszystko o ciasteczkach.

Akceptuję